Bruiloft Fotograaf

Ultra entertainment werkt samen met een poule ervaren fotografen die dynamisch en met een no-nonsense instelling uw mooie dag vastleggen. Met oog op de romantische en bijzondere momenten zal dit uitgevoerd worden. Ze hebben een passie voor fotograferen en weten heel goed in te springen op die verrassende momenten en weten deze ook vast te leggen. Onze fotograaf zal op de dag regelmatig overleg houden met de ceremoniemeester en voert z’n werkzaamheden zo onopvallend mogelijk uit. Onze bruidsreportage zal vastgelegd worden met een ‘verslag’ karakter en met oog op de momenten die er echt toedoen op jullie mooie dag.

De spontane momenten vastleggen, maar ook geposeerde beelden is de werkwijze van onze fotograaf. Rekening wordt er gehouden met jullie dierbaren, de kleine details en de sfeer (wetend dat deze vaak in de laatste uren z’n hoogtepunt bereikt) ,

Speciale wensen zijn vanzelfsprekend bespreekbaar.

De fotografen van Ultra entertainment zien het als hun plicht deze bijzondere dag goed in beeld te brengen en er een prachtige herinnering van te maken voor de rest van jullie samenzijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie